safemusic.gr

To one-stop-shop διανομής μουσικής, είσπραξης δικαιωμάτων και αδειοδότησης, της Soundreef και του RadioPro.

Safemusic_Logo_Wh_500x500

Το one-stop-shop της Soundreef και του RadioPro

Σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται, ο Όμιλος Soundreef βασίζει την επιτυχία του σε προσεκτικά επιλεγμένους, τοπικούς συνεργάτες. Κι ενώ αυτό συνήθως είναι αρκετό, λόγω της κατάστασης στην αγορά των Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων στην Ελλάδα κρίθηκε απαραίτητο να δημιουργηθεί ένας κεντρικός δικτυακός τόπος όπου θα μπορείτε να βρείτε ακριβή και ενιαία πληροφόρηση για κάθε ζήτημα που αφορά τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα στο χώρο της μουσικής. Η ιστοσελίδα, βεβαίως, έχει ως σκοπό να εξυπηρετεί και την Κύπρο. Έτσι, στα μέσα του 2019 δημιουργήσαμε το safemusic.gr, το οποίο είναι προϊόν συνεργασίας της Soundreef με την Artios Performing Arts Services, την εταιρία που εκπροσωπεί αποκλειστικά τον Όμιλο Soundreef στην Ελλάδα και την Κύπρο. Και για να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, όλους εσάς, ενσωματώσαμε στην πλατφόρμα διανομής μουσικής ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αγοράς συνδρομών, το κεντρικό περιβάλλον διαχείρισης πελατών και το portal συντονισμού των Επίσημων Συνεργατών. Τέλος, μετά και τη συνεργασία με τον RadioPro, προσθέσαμε και όλα τα μουσικά κανάλια του webradio του RadioPro κρατώντας τις τιμές στα ίδια, απίστευτα χαμηλά επίπεδα. Αυτό είναι το safemusic.gr: η μόνη υπηρεσία που χρειάζεστε για να καλύψετε τις ανάγκες background music της επιχείρησής σας.

guitar, beautiful, music

Εκπροσωπούμενη μουσική

Σας παρέχουμε μουσική της Soundreef, της πρώτης και μεγαλύτερης Ανεξάρτητης Οντότητας Διαχείρισης (ΑΟΔ) δικαιωμάτων μουσικής στην Ευρώπη, και του RadioPro, του πρώτου εναλλακτικού Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) δικαιωμάτων μουσικής. Η μουσική μας είναι μουσική με δικαιώματα, όχι Creative Commons. Έτσι, κάθε δικαιούχος πνευματικών (συνθέτης, στιχουργός ή εκδότης) ή συγγενικών δικαιωμάτων (τραγουδιστής, μουσικός ή παραγωγός) που έχει διαθέσει τη μουσική για δημόσια εκτέλεση μέσα από το Safemusic λαμβάνει την αμοιβή που του αντιστοιχεί. Ακόμη και στη σπάνια περίπτωση που στους μουσικούς μας καταλόγους βρεθεί κάποιο τραγούδι χαρακτηρισμένο ως Creative Commons, από κάθε μετάδοσή του μέσα από τις υποδομές του safemusic.gr οι δικαιούχοι εισπράττουν χρήματα. Όπως πρέπει να συμβαίνει, δηλαδή.

turntable, plate, record

Εμμονή με την ποιότητα

Ακριβώς επειδή η μουσική μας είναι με δικαιώματα, το ρεπερτόριό μας περιλαμβάνει μόνο εξαιρετικής ποιότητας μουσική με αψεγάδιαστο, κρυστάλλινο ήχο. Όλοι μας οι κατάλογοι περιέχουν κυρίως mainstream μουσική (κατά 95% με αγγλικό στίχο). Δεν είναι τυχαίο ότι η Soundreef έχει ήδη κατακτήσει τεράστιο μερίδιο αγοράς ακόμη και σε χώρες με μεγάλη μουσική παράδοση και δισκογραφία, όπως η Ιταλία και η Ισπανία. Μάλιστα, πέρα από τη συνεργασία με τον RadioPro, η οποία είναι εξαιρετική,  η Soundreef συνεργάζεται πολυεπίπεδα και με ορισμένους από τους μεγαλύτερους ΟΣΔ στον κόσμο, όπως η SIAE (Ιταλία), η SUISA (Ελβετία) κ.α.. Είναι η πρώτη και μόνη μέχρι σήμερα ΑΟΔ που έχει γίνει δεκτή στη CISAC, την παγκόσμια συνομοσπονδία των οργανισμών διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής.

paper, business, finance

Πνεύμα συνεργασίας

Ξεχάστε τους εισπράκτορες πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων που απειλούν με μηνύσεις, διώξεις και αγωγές: παρότι η Soundreef έχει δικαίωμα να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, αποτελεί στρατηγική επιλογή της να τιμά τους επαγγελματίες που επιλέγουν τη μουσική της. Κι εμείς, με τη σειρά μας, είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε και να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη, όχι για να σας καταδιώκουμε.

steel, iron, armor

Προστατευμένοι πελάτες

Δε διαλέξαμε τυχαία το όνομα “Safe” ως πρώτο συνθετικό της επωνυμίας μας. Το μοντέλο μας βασίζεται στη διαφάνεια, στις τίμιες σχέσεις με τους πελάτες μας, και βεβαίως στη νομιμότητα. Η μουσική μας μεταδίδεται μόνο επιγραμμικά (online) μέσα από πλατφόρμες ελεγχόμενης πρόσβασης, γεγονός που σημαίνει πως ό,τι μεταδίδουμε ανήκει πιστοποιημένα στο ρεπερτόριο των παρόχων μας, Soundreef και RadioPro. Έτσι, εφόσον στην επιχείρησή σας μεταδίδετε μουσική μόνο μέσα τη μουσική του Safemusic, κανείς δε δικαιούται να σας ζητήσει την καταβολή πρόσθετων δικαιωμάτων. Με μια συνδρομή, με μια πληρωμή, έχετε καλύψει τα πάντα. Αφού κάνετε την εγγραφή σας και αποκτήσετε συνδρομή, μαζί με το τιμολόγιο λαμβάνετε την άδεια δημόσια εκτέλεσης για τα μουσικά έργα και τα φωνογραφήματα που μεταδίδονται από την πλατφόρμα ας, τη βεβαίωση καταβολής της εύλογης αμοιβής για τα συγγενικά δικαιώματα, και το έγγραφο νομικής εγγύησης για το σύνολο του ρεπερτορίου της Soundreef και του RadioPro που μεταδίδεται από την πλατφόρμα.

Συχνές ερωτήσεις

Περισσότερες και πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις θα βρείτε στην πλατφόρμα, αφού επιλέξετε το είδος της επιχείρησής σας

Δοκιμαστική εγγραφή

με πλήρη πρόσβαση στο webradio για 7 ημέρες

Βήμα 1
Ξεκινάτε μια παραγγελία, επιλέγοντας τον τομέα δραστηριότητας της επιχείρησής σας. Στη συνέχεια θα δηλώσετε χώρα, πακέτο αδείας, μήνες συνδρομής.
Βήμα 2
Αν η προτεινόμενη τιμή σάς ικανοποιεί, συνεχίζετε συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία της επιχείρησης εκτός από τα στοιχεία πληρωμής (πιστ. κάρτα / viva κλπ).
Βήμα 3
Στη μέθοδο πληρωμής επιλέγετε "δοκιμαστική εγγραφή (7 ημέρες)". Όλα έτοιμα! Η δοκιμαστική περίοδος πλήρους χρήσης του webradio ξεκινά αμέσως.

Ας ξεκινήσουμε επιλέγοντας τον τομέα δραστηριότητας της επιχείρησής σας

Scroll to Top