Μεγάλες επιχειρήσεις

Υπηρεσίες 360 με instore radio, dedicated music server, επιμέλεια μουσικής, ένθεση διαφημίσεων και πολλά άλλα, που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας.

Safemusic_Logo_Wh_500x500

Μεγάλες Επιχειρήσεις

Μουσική για Εμπορικά Κέντραπολυκαταστήματα, Super Markets και δίκτυα Franchise & λοιπών συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Επιλέξετε από τα έτοιμα προγράμματά μας ή ζητήστε μας να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να εγκαταστήσουμε έναν χωριστό, dedicated music server που θα μεταδίδει μουσική αποκλειστικά στους δικούς σας χώρους, με τις δικές σας διαφημίσεις και ύφος ειδικά επιλεγμένο για το χώρο σας. Δυνατότητα προγραμματισμού in-store προσφορών, ακόμη και σε ημερήσια βάση σε περιόδους εορτών και εκπτώσεων.

Εκθέσεις

Μουσική για εμπορικές Εκθέσεις (γενικές / κλαδικές) ανεξαρτήτως των ημερών διάρκειας της έκθεσης, για το σύνολο των εκθεσιακών χώρων στους οποίους μεταδίδεται μουσική, με μόνο 900€ ανά event για εμβαδόν έως 4.000 τ.μ. και στη συνέχεια χρέωση μόνο 50€/1.000 τ.μ., συν 600€ (εφάπαξ) για την εγκατάσταση music server, την επιμέλεια εξατομικευμένου μουσικού προγράμματος και την ένθεση διαφημίσεων (spots) του οργανωτή και των εκθετών (ανεξαρτήτων πλήθους). Ρωτήστε μας για τις δυνατότητες χορηγίας της μουσικής στη Έκθεσή σας, καθώς και για περισσότερο εξατομικευμένες παροχές.