Αυτοδιαχείριση

Ο μεγαλύτερος Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης  πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής στην Ελλάδα

Αυτοδιαχείριση / Autodia Logo

26+ εκατομμύρια μουσικά έργα

H Αυτοδιαχείριση/Autodia είναι ο πρώτος αυτοδιαχειριζόμενος Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης  μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, και πλέον ο μεγαλύτερος. Διαχειρίζεται και προστατεύει τα δικαιώματα Ελλήνων και ξένων συνθετών και στιχουργών, καθώς και σημαντικών ξένων εκδοτών μουσικής, έχοντας υπογράψει συμβάσεις αμοιβαιότητας με πάνω από 75 αντίστοιχους  Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης από όλο τον κόσμο. Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης – μέλος όλων των παγκόσμιων και ευρωπαϊκών ενώσεων οργανισμών δημιουργών (CISAC, GESAC, BIEM). Εκπροσωπεί έναν τεράστιο κατάλογο που αποτελείται από περισσότερα από 26 εκατομμύρια μουσικά έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, συμπεριλαμβανομένων και των έργων σημαντικών Ελλήνων δημιουργών, ο οποίος μεγαλώνει διαρκώς.

ASCAP Logo
SUISA Logo
BMI Logo
PRS for Music Logo
SESAC Logo
SIAE Logo

Η άδεια πνευματικών δικαιωμάτων που χρειάζεστε για τη mainstream ξένη μουσική

Το διεθνές μουσικό ρεπερτόριο της Αυτοδιαχείρισης περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα μουσικά έργα που έχουν γίνει επιτυχίες, από όλα τα είδη μουσικής. Για να παίξετε στην επιχείρησή σας σχεδόν οποιοδήποτε γνωστό ξένο τραγούδι χρειάζεστε την άδεια της Αυτοδιαχείρισης. Ο Elton John, ο Prince, οι Beatles, οι συνθέτες, στιχουργοί και εκδότες των τραγουδιών του Frank Sinatra, του Elvis Presley, του Michael Jackson, της Madonna, του George Michael, της Cher, της Tina Turner, μέχρι και των Black Eyed Peas, της Jennifer Lopez, της Mariah Carey, της Shakira, της Arianna Grande, του 50 Cent, και των περισσότερων ξένων τραγουδιών που γνωρίζετε, εκπροσωπούνται στην Ελλάδα από την Αυτοδιαχείριση.

 

Κωστής Μαραβέγιας

Τεράστιο ελληνικό ρεπερτόριο

Παράλληλα, η Αυτοδιαχείριση εκπροσωπεί σημαντικό αριθμό Ελλήνων δημιουργών, μεταξύ των οποίων οι: Σταύρος Ξαρχάκος, Γιάννης Μαρκόπουλος, Γιάννης Ρίτσος, Γιώργος Σεφέρης,  Σταμάτης Σπανουδάκης, Γιάννης Π. Παπαϊωάννου, Μάρκος Βαμβακάρης, Μανώλης Χιώτης, Άκης Πάνου, Χρήστος Λεοντής, Νίκος Μαμαγκάκης, Γιάννης Γλέζος, Νίκος Αντύπας, Παντελής Θαλασσινός, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, Λάκης Χαλκιάς, Σπύρος Γιατράς, Νίκος Ζούδιαρης, Λίνα Δημοπούλου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Βασίλης Σκουλάς, Γιώργος Θεοφάνους, Φοίβος Τασσόπουλος, Εύη Δρούτσα, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιάννης Χαρούλης, Κωστής Μαραβέγιας και πολλοί άλλοι.

ΔΟΚΙΜΗ

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ

ΕΣΤΙΑΣΗ

ΚΑΝΤΙΝΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΔΟΚΙΜΗ

Δοκιμαστική εγγραφή για επτά (7) μέρες, με πλήρη πρόσβαση σε όλα τα webradios

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ

ΕΣΤΙΑΣΗ

ΚΑΝΤΙΝΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ