Το one-stop-shop της Soundreef για την Ελλάδα και την Κύπρο

Σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται, η Soundreef βασίζει την επιτυχία της σε προσεκτικά επιλεγμένους, τοπικούς συνεργάτες. Κι ενώ αυτό συνήθως είναι αρκετό, λόγω της κατάστασης στην αγορά των Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων στην Ελλάδα κρίθηκε απαραίτητο να δημιουργηθεί ένας κεντρικός δικτυακός τόπος όπου θα μπορείτε να βρείτε ακριβή και ενιαία πληροφόρηση για κάθε ζήτημα που θα αφορά τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα στο χώρο της μουσικής. Η ιστοσελίδα, βεβαίως, έχει ως σκοπό να  εξυπηρετεί και την Κύπρο. Έτσι δημιουργήθηκε το Safemusic, το οποίο είναι προϊόν συνεργασίας της Soundreef με τους συνεργάτες της στην Ελλάδα. Και για να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, όλους εσάς, ενσωματώσαμε στο portal ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αγοράς συνδρομών, το κεντρικό περιβάλλον διαχείρισης πελατών και το portal συντονισμού των Επίσημων Συνεργατών. Τέλος, μετά και τη συνεργασία με τον RadioPro, προσθέσαμε και όλα τα μουσικά κανάλια του RadioPro.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης

Master Licensee

Κεντρικός Αδειοδότης για τα μέλη του και βασικός συνεργάτης της Soundreef στην Ελλάδα για τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης.

paskedi.gr

UNSCRIPT

Ανεξάρτητος συνεργάτης του Safemusic στη Νότια Ελλάδα

AGENT

Εξειδικευμένες υπηρεσίες για γυμναστήρια και εμπορικά καταστήματα.

unscript.gr

STOREMUSIC

Ο παλαιότερος συνεργάτης της Soundreef στην Ελλάδα

RESELLER

Μελέτη μουσικής και εξειδικευμένες υπηρεσίες για Supermarkets και πολυκαταστήματα.

storemusic.gr

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η μουσική μας μεταδίδεται μόνο μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας ελεγχόμενης πρόσβασης, που ονομάζεται webradio. Με την αγορά κάθε αδείας αποκτάτε κωδικούς πρόσβασης στο webradio οι οποίοι ισχύουν όσο διαρκεί η άδεια που έχετε αγοράσει. 

Σήμερα, το webradio της Soundreef διαθέτει 43 μουσικά κανάλια συνεχούς ροής (24/7/365) που μεταδίδουν το ίδιο πρόγραμμα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σταδιακά προστίθενται νέα κανάλια και νέα είδη μουσικής. Η μουσική του webradio μεταδίδεται πάντοτε χωρίς διακοπές και διαφημίσεις.

Το 95% των στίχων σε όλους τους μουσικούς καταλόγους της Soundreef είναι με αγγλικό στίχο. Ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία ενός πακέτου καναλιών με ελληνική μουσική. Πρόκειται για απαιτητικό εγχείρημα λόγω των υψηλών απαιτήσεων ποιότητας μουσικής και ήχου. Μόλις τα ελληνικά κανάλια είναι διαθέσιμα θα ενεργοποιηθούν αυτόματα για όλους τους πελάτες μας χωρίς πρόσθετο κόστος.

Οι άδειες της Soundreef και του RadioPro σας καλύπτουν απόλυτα για κάθε χώρο στον οποίο η μουσική μεταδίδεται αποκλειστικά από το webradio. Εάν δεν παίζετε μουσική από άλλα μέσα (εκτός του webradio του safemusic, όπως από CD, ραδιόφωνο, youtube κλπ) δεν οφείλετε χρήματα σε κανέναν άλλον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης (όπως ΕΥΕΔ/ΕΔΕΜ, Αυτοδιαχείριση και GEA).

Οι άδειες που σας χορηγούμε δεν καλύπτουν τα τηλεοπτικά προγράμματα. Αν έχετε τηλεόραση στο κατάστημά σας και δεν επιθυμείτε να πληρώνετε πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα στους ΟΣΔ (όπως ΕΥΕΔ/ΕΔΕΜ, Αυτοδιαχείριση, GEA, Αθηνά, Διόνυσος κ.α.) θα πρέπει να κινηθείτε σε πολύ αυστηρό και απόλυτα ελεγχόμενο πλαίσιο χρήσης της τηλεόρασης, κάτι που μπορεί να γίνει μόνο μετά από εξειδικευμένη νομική συμβουλή.

Βεβαίως! Διαθέτουμε Τμήμα Music Profiling στην Ελλάδα το οποίο απαρτίζουν εμπειρότατοι μουσικοί παραγωγοί. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να ετοιμάσουμε πρόγραμμα ειδικά για την επιχείρησή σας. Για ακόμη πιο εξειδικευμένες και απαιτητικές εργασίες, είναι στη διάθεσή σας και το κεντρικό Music Design Department της Soundreef στην Ιταλία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για όλες τις δυνατότητες εξατομικευμένων υπηρεσιών. Η υπηρεσία παρέχεται με πρόσθετο κόστος.

περισσότεροι από
1
ακροατές κάθε μήνα